50 %-os Nyitási akció 2016. október 31-ig.

Ambrus-Pataki Évi

GIGI Kozmetikus, Elektrokozmetika Pécsen

Mindenkit szeretettel várok kozmetikai és elektrokozmetikai kezelésre, arckezelésre, szőrtelenítésre, nappali és alkalmi sminkre a pécsi kozmetikámba.

Bejelentkezés: +36 30 622 4774

Kozmetika címe: Pécs, Rákóczi út 73/a ~ Hair Shop

<div style="text-align: center;"><div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/" data-layout="button" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="false" data-share="true"></div></div>

Ezt ne hagyd ki!

Fantasztikus 50 %-os nyitási akció!

Az újrakezdésem alkalmából 2016. október 31-ig minden vendégemnek az első alkalomra 50 %-os kedvezményt adok egy szabadon választott szolgáltatásomból.

 

AZ AKCIÓ PONTOS RÉSZLETEI:

2016. október 31-ig
Minden vendégemnek
50 %-os kedvezmény
Egy szabadon választható szolgáltatásból

3

EGYETLEN FELTÉTELE VAN AZ AKCIÓNAK:

Kérlek nyomj egy Tetszik-et, Kedvelés-t, Lájk-ot, Like-ot (vagy ahogy hívod) a Facebook oldalamra, amit itt rögtön meg is tudsz tenni:

$
<div style="text-align: center;"><div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"><blockquote class="fb-xfbml-parse-ignore" cite="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/"><a href="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/">Ambrus-Pataki Évi - Kozmetikus, Pécs</a></blockquote></div></div>
#

MÁR KEDVELED AZ OLDALAM?

Természetesen rólad sem feledkeztem meg. Ha már Kedveled az oldalam, akkor arra kérlek, hogy írj egy véleményt rólam a Facebook oldalamon, így neked is jár az 50 %-os kedvezmény.

Ezt a Facebook oldalon a “Továbbiak” menüpont alatt található “Értékelés/vélemény írása” linkre kattintva tudod megtenni.

<div style="text-align: center;"> </div>

Kozmetikai szolgáltatásaim

A legmodernebb gépi kezelésektől kezdve, a legnépszerűbb arckezelésig vagy szőrtelenítésig, minden kozmetikai kezelést megtalálsz nálam.

Kozmetikus Pécs - Arckezelés

Arckezelés

Az arckezelést mindig diagnosztika előzi meg, ami két részből áll: a vendég kikérdezése, életvitele, esetleg allergiás reakció és a bőrdiagnosztika. Fontos, hogy a kezelés előtt pontos képet kapjak a vendég jelenlegi állapotáról.

Kozmetikus Pécs - Tini kezelés

Tini kezelés

Sok kamasz rémálma a kozmetikus, pedig a megfelelő bőrápolás meghozza a várt eredményt. Fontos a pubertás kori bőrelváltozások kezelése, mivel ez befolyásolja a majdani bőrtípust.

Kozmetikus Pécs - Gépi kezelések

Gépi kezelések

Napjainkban igen fontos a hatóanyagok minél mélyebbre való juttatása és azok hatékonysága. Ultrahang, face-lifting, arcvasaló, iontoforézis, dezinkrusztáció, vió, mikrodermabrázió (gyémántfejes bőrcsiszolás) és mezoterápiás arckezelések.

Kozmetikus Pécs - Szőrtelenítés

Szőrtelenítés

Talán az egyik legérzékenyebb része a kozmetikának. Gyantázásnál fontos a bőr állapotát (érzékenységét) figyelembe venni, ezért nem csak a hagyományos patronos gyantával dolgozok, hanem a GIGI által forgalmazott érzékeny bőrre való gyantát is használok.

Kozmetikus Pécs - Nappali és alkalmi smink

Nappali és alkalmi smink

A mindennapi tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a smink. Legyen szó akár hétköznapról vagy valamilyen fontos eseményről. Az egyéniségedhez illő sminkkel biztos a (fél)siker.

Ambrus-Pataki Évi

“Már kislány koromban is kozmetikus szerettem volna lenni.”

02

SZERETEM, AMIT CSINÁLOK

Már pici lányként kozmetikusnak készültem. Amikor megkérdezték tőlem, hogy mi akarok lenni, akkor mindig azt feleltem: kozmetikus.

03

TUDÁS ÉS TAPASZTALAT

Pécsen végeztem el a kozmetikusi és az elektrokozmetikusi képzést. A suli befejezése után, 2005-ben azonnal megnyitottam a kozmetikámat Pécsen.

04

A VENDÉG AZ ELSŐ

Igyekszem barátságos kapcsolatot kialakítani a vendégeimmel, hogy ne csak egy kötelező program legyek nekik, hanem szívesen járjanak hozzám.

Árlista a kozmetikai szolgáltatásaimról

Hagyományos kezelések

Arckezelés 4 800 Ft
Arckezelés dekoltázs masszázzsal 5 600 Ft
Kis kezelés (peeling, masszázs, pakolás) 3 500 Ft
Tini kezelés 3 800 Ft
Regeneráló (frissítő) kezelés 5 400 Ft
Antiaging kezelés 7 000 Ft
Arcmasszázs 2 300 Ft
Arc + dekoltázs masszázs 2 800 Ft
Pakolás 1 000 Ft
Szemöldökszedés 500 Ft
Szemöldökigazítás 400 Ft
Szemöldökfestés 600 Ft
Szempillafestés 800 Ft
Nutri maszk 1 500 Ft

Gépi kezelések

Mikrodermabráziós kezelés (gyémántfejes bőrcsiszolás) + pakolás 2 500 Ft
Mezoterápia + ampulla 2 200 - 2 700 Ft
Ultrahang + hatóanyag 1 400 Ft
Arcvasalás + hatóanyag 1 400 Ft
Vió 500 Ft

Gyanták

Láb térdig 1 800 Ft
Láb végig 2 700 Ft
Kar könyékig 1 000 Ft
Kar végig 1 200 Ft
Mellkas, has 1 500 Ft
Hát 1 500 Ft
Hónalj 800 Ft
Bajusz 500 Ft
Áll 600 Ft
Arc 1 000 Ft
Fazon 800 Ft
Intim (női) 2 200 - 3 000 Ft

Sminkek

Nappali smink 1 800 Ft
Alkalmi smink 2 500 Ft
Esküvői smink próbával együtt 5 500 Ft

Az árlistában feltüntetett árak Forintban értendők és az áfát alanyi adómentes alapon nem tartalmazzák.
Az árváltoztatás jogát fenntartom. Érvényes 2016. szeptember 01-től.

Kapcsolat(ok)

A telefonszámom ingyenesen hívható a Viber, WhatsApp és a FaceTime szolgáltatásokon keresztül. Üzenetet ezeken kívül még a Facebook Messenger-en keresztül is küldhetsz, akár rögtön a lenti űrlap segítségével.

<div style="text-align: center;"><div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/" data-tabs="messages" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="false"><blockquote class="fb-xfbml-parse-ignore" cite="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/"><p><a href="https://www.facebook.com/kozmetikus.pecs/">Ambrus-Pataki Évi ~ Kozmetikus, Pécs</a></p></blockquote></div></div>

GIGI Kozmetika, Pécs

Kozmetikámban a GIGI termékeit használom, amiben maximálisan bízok. A GIGI kozmetikai termékek az évek alatt bizonyították, hogy a világ egyik legjobb termékei minden típusú bőrkezeléshez.

GIGI kozmetika

Galéria

Néhány életkép a pécsi kozmetikából:

Kozmetika Pécs

Pécs, Rákóczi út 73/a ~ Hair Shop
Bejelentkezés: +36 30 622 4774

Ambrus-Pataki Évi - Kozmetikus Pécs

Bejelentkezés: +36 30 622 4774
Kozmetika címe: Pécs, Rákóczi út 73/a ~ Hair Shop